آخرین بهروزرسانی: مهر ۱۴۰۵
اگر میخواهید دادههای مربوط به حساب خود یا اتصالهای متصلشده (مثل اتصال صفحهی فیسبوک/اینستاگرام بیزنس شما به نابغه چت) را حذف کنید، دو راه دارید:
اگر اینستاگرام بیزنستان را به یک چت آنلاین نابغه متصل کردهاید، میتوانید هر زمان از پنل کاربری خودتان، از صفحهی «اتصال اینستاگرام» دکمهی «قطع اتصال» را بزنید. با این کار، توکن دسترسیِ ذخیرهشده (Page Access Token) بلافاصله و بهطور کامل از سرورهای ما حذف میشود و نابغه چت دیگر هیچ دسترسیای به دایرکت اینستاگرام شما نخواهد داشت. بهصورت مستقل، میتوانید از طریق تنظیمات اکانت فیسبوک خودتان هم (بخش «برنامهها و وبسایتها») دسترسیِ دادهشده به این برنامه را لغو کنید.
برای حذف کامل حساب کاربری، تاریخچهی گفتگوها، یا هر دادهی دیگری که نابغه چت دربارهی شما نگهداری میکند، از طریق یکی از راههای زیر درخواست بدهید:
درخواست شما حداکثر ظرف ۳۰ روز کاری بررسی و اجرا میشود؛ پس از تأیید هویت صاحب حساب، تمام دادههای مرتبط (شامل متن گفتگوها، توکنهای متصل، و اطلاعات حساب) بهطور کامل حذف خواهند شد.